Προγράμματα Yoga

Σεμινάρια Yoga για Εταιρίες

  • Διαθέσιμο: Δια ζώσης & online
  • Γλώσσα: Ελληνικά & Αγγλικά

1. Σεμινάριο για εταιρίες: “Open your heart”

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και στους υπαλλήλους τους που έχουν καθιστική ζωή και πολύ συχνά υποφέρουν από πόνους στον αυχένα, στους ώμους, στους καρπούς, στα δάχτυλα. Πρόκειται για μια εκπαίδευση μερικών ημερών, ειδικά σχεδιασμένη για τις σωματικές ανάγκες και τον αριθμό των ατόμων της ομάδας, όπου οι εργαζόμενοι μαθαίνουν νέους τρόπους και τους δίνονται σωματικά εργαλεία, για να ενεργοποιήσουν την περιοχή της πλάτης και το άνοιγμα στήθους, ώστε να ξεκινούν τη μέρα τους στη δουλειά χωρίς πόνο, με αυτοπεποίθηση, χαρά και ανοιχτή καρδιά.

Εξασκώντας τους ώμους, τα χέρια, την πλάτη και το άνοιγμα του στήθους με ασκήσεις yoga ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μπορείτε να τις κάνετε καθιστοί στη καρέκλα σας στην αρχή της μέρας, επενδύετε στο σώμα, την ψυχική υγεία και την καλή σας διάθεση. Ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ενέργεια και τις επιδόσεις σας, η δουλειά γίνεται διασκέδαση, έχετε περισσότερα αποθέματα ενέργειας και δύναμης, ενώ συγχρόνως χτίζετε και επενδύετε στο σώμα μας.

Η εξάσκηση διαρκεί μόνο 10 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Σε αυτήν την εκπαίδευση παρέχονται βίντεο για την υπενθύμιση και την εξάσκηση των θέσεων που θα δοθούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, καθώς και κάποιες απλές ασκήσεις χαλάρωσης που μπορούν να γίνουν σε ένα διάλειμμα, για να μπορέσουμε να φορτίσουμε πιο γρήγορα τις μπαταρίες μας και να επαναφέρουμε το νευρικό μας σύστημα στη φυσιολογική του λειτουργία.

2. Ειδικές εκδηλώσεις

Οργανώνετε κάποια εκδήλωση; Ένας καλός τρόπος για να φέρετε τον κόσμο πιο κοντά, να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους και με τους άλλους, καθώς και να ανεβάσουν την ενέργειά τους, είναι ένα σεμινάριο κίνησης και yoga.

3. Retreats ευεξίας για εταιρίες

Καθημερινή εξάσκηση στη yoga και τεχνικές συγκέντρωσης και χαλάρωσης για την ανανέωση του σώματος και του μυαλού, μέσα στη φύση.

Ιδανικό για μικρές εταιρείες και ομάδες ηγεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και κλείστε μια online συνάντηση για ενημέρωση.

Newsletter

Instagram Feed

Follow Lia

"Η yoga δεν αλλάζει απλώς τον τρόπο με τον οποίο βλέπει κάποιος τα πράγματα, αλλά μεταμορφώνει αυτόν που τα βλέπει."
- BKS Iyengar